Vouchere & Carduri Cadou

Asigurati fluxul de numerar al hotelului in fiecare perioada a anului, permitandu-le clientilor sa achizitioneze oferte de tipul ” Buy Now – Stay Later „, folosind voucherele si cardurile cadou ale RateParity.

Sa incepem

Cresteti fluxul de numerar al hotelului dvs.

RateParity introduce vouchere si carduri cadou pentru a permite hotelurilor sa asigure un flux suplimentar de numerar, in ciuda crizei COVID-19 care afecteaza industria calatoriilor si a ospitalitatii la nivel global.

Hotelierii pot utiliza aceste instrumente pentru a oferi tarife reduse pentru cazare sau servicii suplimentare ca tratamentele spa, mese si multe altele.

Hotelurile pot fi diferentiate in piata tocmai prin variantele de cupoane si carduri cadou care devin astfel un instrument de marketing excelent. Daca sunt utilizate corect, vor deveni un stimulent si va vor ajuta sa ajungeti la clientii pe care altfel nu i-ati avea.

In plus, Cardurile Cadou sunt recompensa dvs. catre clientii fideli si multumiti si reprezinta o abordare precisa in promovarea serviciilor, cresterii reputatiei si integritatii hotelului.

Increase Your Hotel’s Cash Flow

Buy Now – Stay Later Feature

Rezervati acum – Cazati-va mai tarziu

Modelul „Buy Now – Stay Later” permite oaspetilor sa cumpere vouchere sau carduri cadou la un tarif mai mic atunci cand isi pot permite si sa planifice calatoria pentru o data ulterioara. Este o solutie in beneficiul ambelor parti, atat pentru hoteluri, cat si pentru clienti.

Prin sistemul de plata criptat si securizat al RateParity, clientii pot achizitiona cu usurinta, printr-un singul click, oricate cupoane si carduri cadou doresc.

In timpul procesului de achizitie, utilizatorii pot adauga adresa de e-mail a destinatarului, individual, pentru fiecare voucher si card cadou pe care il achizitioneaza, ceea ce aduce mai multa flexibilitate si functionalitate intregului proces. La finalizarea tranzactiei, va fi trimis un e-mail automat fiecarui destinatar, impreuna cu un cod unic de rascumparare.

Personalizare

Baza de date cuprinzatoare de machete, culori si fonturi a RateParity permite hotelierilor sa personalizeze si voucherele si cardurile cadou in functie de designul website-ului, toate ramanand in acelasi timp in conformitate cu conceptele unice de marketing. Cumparatorii pot alege sa adauge un nume sau chiar un mesaj. Acest lucru le permite sa livreze un cadou extrem de personalizat, care este intocmai cu preferintele membrilor familiei sau prietenilor lor.

Verificarea veniturilor
Un tablou de bord intuitiv este disponibil pentru a prezenta toate datele ce ii vor ajuta pe directorii de marketing hotelier sa urmareasca performanta, vanzarile si veniturile voucherelor si cardurilor cadou.

Comprehensive database of layouts, colors, and fonts