Ce spun clientii nostri

Platforma RateParity pune la dispozitia hotelierilor un set de caracteristici si instrumente care inlesnesc cresterea numarului de rezervari directe, ceea ce duce la o rata de conversie mai buna si implicit venituri mai mari.

Contactati-ne
 • Leonardo Laura Beach
  300% Rata De Conversie
 • Dreams Luxury Suites
  38% Rata De Conversie
 • SeVi Boutique Hotel Zanzibar
  60% Rata De Conversie
 • Master Collections
  400% Rata De Conversie
+20% Vanzari Directe
+300% 300% Rata De Conversie

Leonardo Laura Beach & Splash Resort din Paphos, Leonardo Laura Beach & Splash Resort din Paphos, Cipru, este un hotel potrivit pentru familii, oferind peste 400 de camere si suite, toate dotate cu facilitati de ultima generatie pentru calatori moderni. Hotelul este administrat de Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean. Cu o prezenta online puternica pe toate canalele de distributie disponibile, hotelul a folosit RateParity pentru a-si consolida avantajul competitiv si a inregistrat o crestere a vanzarilor directe totale si a ratei de conversie, in ciuda crizei cauzate la nivel mondial de pandemia de COVID-19.

Utilizand RateParity in 2020, hotelul a obtinut o crestere cu 20% a vazarilor directe fata de anul anterior. Rata de conversie a fost mai mare cu 300% utilizand RateParity.

Doamna Andrie Kleanthous Demostene
Sales & Marketing Manager pentru Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean

„RateParity este un instrument integrat si usor de utilizat, care ne-a permis sa directionam cat mai multe rezervari catre website-ul nostru, evitand comisioanele tertilor si crescand venitul nostru mediu pe rezervare. Va recomandam cu caldura RateParity.”

Features implemented: Alerte Comparare Tarife Oferte speciale
+25% Vanzari Directe
+38% Rata De Conversie

Santorini’s Dreams Luxury Suites din Imerovigli face parte din familia de hoteluri high-end, Aqua Vista Hotels, care ofera calatorilor paradisuri linistite departe de aglomeratia specifica uneia dintre destinatiile cele mai ravnite din Grecia.

Foarte apreciate de oaspeti pentru servicii, amplasare, decor, facilitati si nu numai, Dreams Luxury Suites si-au maximizat rata de conversie cu 38%, iar vanzarile directe si veniturile cu 25% folosind setul intuitiv de instrumente si caracteristici RateParity.

Domnul George Tsolakakis
Director de vanzari la Aqua Vista Hotels

„Au trecut aproape doi ani de cand am implementat widget-urile RateParity pe site-urile hotelurilor noastre. Decizia s-a dovedit inteleapta, in special pentru Dreams Luxury Suites. In acesti doi ani, am inregistrat o crestere de 38% a ratei de conversie, o crestere de 25% a vanzarilor directe si cifre similare pentru veniturile noastre directe. RateParity ne mentine prezenti si competitivi.”

Features implemented: Alerte Comparare Tarife
+45% Vanzari Directe
+60% Rata De Conversie
+47% Tranzacții de vânzări online

SeVi Boutique Hotel Zanzibar este un complex de bungalouri amplasate in gradini luxuriante, pe malul Oceanului Indian.

Noua conducere a hotelului a folosit strategii solide de marketing pentru a stimula vanzarile online directe. Instrumentele si caracteristicile RateParity s-au evidentiat ca fiind printre cele mai fiabile pentru a atinge acest obiectiv avand ca rezultat o crestere a tranzactiilor rezultate din vanzari directe cu 47%, a veniturilor cu 45%, precum si a ratei de conversie cu 60%.

Domnul George Kotronis
Director general la SeVi Boutique Hotel Zanzibar

„Am vazut rezultate incredibile intr-o perioada scurta de timp de functionare. Oricine poate vedea acest lucru in statisticile noastre. Sunt multumit de ceea ce am realizat si de platforma Cro RateParity.”

Features implemented: Alerte Comparare Tarife Note Inteligente
+60% Vanzari Directe
+400% Rata De Conversie

Master Collections by Leonardo Hotels ofera apartamente cu servicii de lux in inima mai multor destinatii selecte din Israel.
Compania foloseste intreg pachetul de instrumente de optimizare a ratei de conversie oferite de RateParity pentru a creste vanzarile online directe si pentru a imbunatati experienta si satisfactia utilizatorilor pe site-ul sau oficial.

In ciuda pandemiei de Coronavirus, utilizand RateParity, complexul a obtinut cu 60% mai multe vanzari directe online totale in 2020 fata de 2019. Rata de conversie a fost de peste 8% in octombrie-noiembrie 2020, imbunatatiand cu +400% rata de conversie a site-ului web.

Mr. Yuval Fattal
CEO & Founder Master Collections serviced apartments by Leonardo Hotels

„Am implementat RateParity pe site-ul nostru in versiunea in limba engleza si ebraica in 2020. Procesul de integrare a fost usor, rapid si simplu si am fost foarte surprins de impact. RateParity a crescut dramatic rata de conversie si rezervarile directe prin site-ul nostru oficial. „

Features implemented: Alerte Comparare Tarife Oferte speciale