Platforma de optimizare a ratei de conversie pentru hotelieri

Platforma RateParity pune la dispozitia hotelierilor un set de caracteristici si instrumente care inlesnesc cresterea numarului de rezervari directe, ceea ce duce la o rata de conversie mai buna si implicit venituri mai mari. Hotelurile pot implementa numai caracteristicile de care au nevoie pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a crea un mediu de business eficient.

Sa incepem

Increase Direct Bookings

Comparare Tarife

Un puternic Instrument de Comparare a Tarifelor alaturi de un Motor de Rezervari super rapid au ca rezultat o crestere impresionanta a numarului de rezervari efectuate pe site-ul propriu al hotelului. Permite vizitatorilor site-ului hotelului sa compare preturile online fara a cauta pe site-urile OTA. Astfel, oaspetii vor sti ca hotelul ofera cele mai bune tarife disponibile in comparatie cu OTA. Ca alternativa, hotelul poate oferi cel mai bun tarif disponibil pentru OTA si poate adauga avantaje suplimentare pentru a motiva vizitatorii site-ului sa rezerve direct pe site-ul oficial.

Cum functioneaza?

Chatbot AI

Concentrati-va pe fluxul de lucru in timp ce chatbot-ul AI raspunde 24/7 la intrebarile clientilor, generand mai multe rezervari directe si venituri mai mari.

Cum functioneaza?

AI In-Chat Booking

Exit Pop-Ups

Rata abandon

Ori de cate ori oaspetii sunt gata sa abandoneze procesul de rezervare, va aparea o notificare automata pentru a-i impiedica sa faca acest lucru sau pentru a-i incuraja sa furnizeze adresele lor de e-mail. Adresa de e-mail furnizata va fi utilizata pentru a le trimite e-mailuri personalizate. Tipul camerei, datele sejurului, numarul de oaspeti cat si pretul camerei vor fi salvate pentru a eficientiza procesul de rezervare ulterior.

Cum functioneaza?

Mesagerie

Sporiti experienta utilizatorului cu oferte dedicate si actiuni preconfigurate active in timpul navigarii pe site-ul hotelului sau la parasirea acestuia. Personalizati mesajele pentru diferite tipuri de oaspeti si comportamentele lor de navigare. Puteti utiliza mesageria personalizata pentru:

  • Oferte speciale:
    mesaje care detaliaza cele mai noi oferte si pachete turistice.
  • Ferestre pop-up:
    afisati prin mesaje pop-ul cele mai noi oferte, avantaje ale rezervarilor directe sau mesaje motivationale pentru a impiedica vizitatorii sa paraseasca site-ul.
  • Note inteligente:
    personalizati mesajul in functie de comportamentul utilizatorului, locatie sau alte informatii livrate de catre sistem.
Cum functioneaza?

Targeted offers and call-to-action notifications

RateParity Review Score Feature

Widget Recenzii

Aduceti in prim plan avantajele si tot ceea ce va caracterizeaza, prezentand ceea ce oaspetii apreciaza cel mai mult la hotelul dvs. Agregati si afisati scoruri si recenzii pentru a inspira vizitatorii site-ului hotelului sa faca o rezervare la hotelul dvs.

Cum functioneaza?

Vouchere & Carduri cadou

Inspirati oaspetii sa cumpere pentru ei insisi, familie sau prieteni vouchere sau carduri cadou. Acestea sunt instrumente exceptionale care sporesc vizibilitatea brand-ului si vanzarile, creand un plus in fluxul de numerar al hotelierilor. Clientii pot achizitiona vouchere si carduri cadou in avans, avand posibilitatea de a le rascumpara mai tarziu din Motorul de Rezervare.

Cum functioneaza?

Increase Your Hotel’s Cash Flow

Sa incepem!