Widget Recenzii

Afisati Widget-ul de Recenzii impreuna cu punctajele obtinute pentru a inspira increderea utilizatorilor, a creste rata de conversie si pentru a obtine mai multe rezervari.

Sa incepem

Cresterea ratei de conversie

Utilizati instrumentul RateParity Review Management pentru a afisa scoruri si recenzii direct pe site-ul web al hotelului. Recenziile ofera potentialilor clienti o imagine clara a celor mai bune caracteristici ale proprietatii dvs., influentand deciziile de cumparare, inspirand oaspetii sa faca o rezervare, crescand astfel rezervarile online directe.

RateParity Review Management tool

RateParity Review Score Feature

Caracteristicile punctajului obtinut din recenzii

Punctajul obtinut din recenzii ofera o imagine de ansamblu corecta a evaluarilor pozitive fata de cele negative ale unei proprietati. Sistemul combina comentariile verificate din OTA si alte surse on-line si ofera un punctaj mediu. Cu cat scorul este mai mare, cu atat este mai mare numarul de recenzii pozitive. Revizuirea scorurilor (evaluarilor) ofera vizitatorilor site-ului un sentiment clar al calitatii si valorii hotelului dvs., inspirand incredere, ceea ce, la randul sau, duce la cresterea numarului de rezervari directe.