Comparare Tarife

Un puternic Instrument de Comparare a Tarifelor alaturi de un Motor de Rezervari super rapid au ca rezultat o crestere impresionanta a numarului de rezervari efectuate pe site-ul propriu al hotelului.

Sa incepem!

Cresteti rezervarile efectuate direct prin site-ul propriu

Compararea Tarifelor propusa de Rate Parity, impreuna cu motorul de rezervari integrat vor permite vizitatorilor site-ului hotelului sa compare preturile online fara a cauta pe site-urile OTA. Astfel, oaspetii vor sti ca hotelul ofera cele mai bune tarife disponibile in comparatie cu OTA si vor avea garantia celui mai bun tarif. Prin urmare vor face rezervarile direct la hotel si vor influenta veniturile directe. Pentru a-i motiva sa rezerve, crescand astfel rata de conversie, le puteti oferi avantaje suplimentare, cum ar fi cadouri de bun venit sau upgrade-uri de camera.

Increase Direct Bookings

RateParity’s rich templates

O gama larga de sabloane

Alegeti dintre sabloanele predefinite ale RateParity pentru a afisa fereastra de Comparare Tarife in cea mai buna lumina. Utilizati culorile care armonizeaza widget-ul Comparare Tarife cu designul site-ului dvs., si schimbati aspectul pana cand gasiti cea mai buna optiune care stimuleaza vizitatorii site-ului sa faca click pentru a compara preturile hotelurilor si a rezerva direct.

Configurare rapida si usoara

Trebuie doar sa implementati codul RateParity in structura back-end a site-ului dvs., pentru a va bucura de beneficiile complete ale platformei noastre si ale instrumentelor sale inovatoare. Veti incepe sa culegeti roadele utilizarii RateParity in cateva ore.

Quick & Easy Setup

RateParity Dashboard

Tablou de bord

Tabloul de bord RateParity afiseaza tot ce aveti nevoie pentru a va monitoriza conversiile, inclusiv alertele de discrepante OTA care va pot afecta intreaga strategie de tarifare. Tabloul de bord afiseaza indicatori si statistici critice care ajuta personalul de management hotelier sa masoare performanta fiecarui instrument si sa ia masuri proactive pentru a-si imbunatati strategia de marketing pentru a castiga cat mai multi clienti.

Notificari in timp real privind discrepanta tarifara

RateParity ofera un instrument inovator care compara strategia de preturi a hotelului cu practicile de discount ale OTA si va ajuta sa prezentati potentialului client cel mai bun tarif fara a fi pe pierdere. Alertele de discrepanta a preturilor se transmit in timp real prin e-mail, pentru fiecare modificare care ar putea afecta marja de profit.

Atunci cand OTA-urile scad tarifele de rezervare pe site-urile lor, hotelurile pierd bani din cauza lipsei de control asupra discrepantei tarifare.

RateParity ofera instrumente intuitive care avertizeaza hotelurile cu privire la aparitia discrepantei tarifelor pe site-urile OTA majore in timp real, oferind inapoi hotelierilor controlul asupra propriilor tarife de rezervare. Hotelurile pot ajusta preturile pentru a oferi potentialilor clienti garantia celui mai bun tarif direct pe website-ul propriu.
RateParity ofera un tablou de bord cuprinzator care ofera hotelierilor o imagine de ansamblu completa a modificarilor tarifelor OTA, prin statisticile sale extinse.

Fiti cel ce controleaza politicile tarifare!

Real Time Notifications

Nu este necesara nicio configurare

Utilizati acest instrument puternic, fara nici un fel de efort! Alertele de paritate tarifara sunt activate automat de indata ce comparatorul tarifar este integrat in site-ul dvs.