Chatbot AI pentru hoteluri

Cresteti rezervarile directe, veniturile si satisfactia clientilor cu Chatbot-ul AI pentru hoteluri al RateParity. Dezvoltati baza de date a clientilor si raspundeti 27/7 la intrebarile acestora.

Începeți

AI In-Chat Booking

Rezervare in chat

Robotul de chat al hotelului bazat pe INTELIGENTA ARTIFICIALA afiseaza cele mai bune tarife disponibile si un link de rezervare directa avand la baza datele de sosire si plecare introduse, numarul de oaspeti, inclusiv copiii si numarul de camere.

Promovarea ofertelor speciale

Promovati ofertele speciale, vanzarile si voucherele hotelului in cadrul chat-ului si cresteti vanzarile si veniturile auxiliare. Robotul va afisa, de asemenea, cele mai mici tarife lunare ale camerelor pentru urmatoarele sase luni.

Promote Special Offers

RateParity’s Rich Templates

Compararea preturilor in chat

Robotul bazat pe INTELIGENTA ARTIFICIALA are integrata functionalitatea de comparare a preturilor, aratand clientilor tarifele hotelului dumneavoastra din booking.com, Expedia si Agoda – toate bazate pe datele introduse de utilizator.

Dezvoltarea bazei de date a utilizatorilor
La inceputul fiecarei sesiuni de chat, clientii furnizeaza numele si adresele de e-mail. Acestea sunt salvate automat, impreuna cu istoricul cautarilor si cerintelor de rezervare. Obtineti, astfel, o baza de date completa ce va va fi utila la momentul transmiterii catre clientii dumneavoastra, pe e-mail si in baza preferintelor stocate, a ofertelor speciale.
Automatizarea intrebarilor frecvente
Acest Chatbot AI al hotelului va oferi raspunsuri la peste 500 de intrebari frecvente preprogramate pentru a atenua volumul de munca al personalului dumneavoastra.
Salvare istoric chat
Tot istoricul conversatiilor este salvat in extranetul RateParity pentru a va permite sa revizuiti toate discutiile dintre utilizatori si Chatbot pentru a imbunatati relatiile cu clientii hotelului, dar si pentru a creste satisfactia acestora.

Grow Your User Database

WebHotelier Booking Engine Integration

Integrarea cu Booking Engine-ul WebHotelier

Datorita integrarii cu motorul de rezervare WebHotelier, Chatbot-ul AI furnizeaza automat informatii precum preturile hotelurilor, locatia, facilitatile, sezonul de functionare, datele de contact, camerele, fotografiile si multe altele.