Note Inteligente

Modulul Note Inteligente reprezinta o serie de instrumente de marketing pe care hotelierii le folosesc pentru a-si convinge oaspetii sa faca o rezervare directa. Folositi Notele Inteligente ca parte a strategiei FOMO (Fear Of Missing Out). Creati mesaje clare, utilizand expresii concise, prin care sa transmiteti potentialilor clienti faptul ca ofertele sunt limitate si se pot epuiza curand.

Sa incepem

Adaptat pentru dispozitivele mobile

Notele Inteligente RateParity au scoruri excelente de performanta pe dispozitivele mobile. Utilizatorii se bucura de o experienta simpla datorata mobilitatii si avantajelor acestei tehnologii.

Mobile Friendly

Easily Create and Publish Smart Notes

Creare si publicare

Nu mai traim intr-o lume in care toate lucrurile arata al fel. Folositi Notele Inteligente RateParity pentru a va asigura oaspetii ca oferta dvs. este cea mai buna. Puneti Notele Inteligente adaptate dispozitivelor mobile sa afiseze notificari de urgenta, oferte speciale si tot aveti de transmis. Este o joaca pentru copii sa creati si sa integrati Notele Inteligente in sablonul site-ului dvs.. Alegeti mesajul pe care doriti sa il afisati si activati-l pentru a vedea rezultate imediate.